God sondag! Jeg er tilbake med en annen omsetning av salg, men denne gangen er det dedikert til min hjemmekunst. Min sengsramme fra Wayfair har v rt min nummer en selger de siste par manedene, sa jeg skjonte at dere kunne v re interessert i noen av mine andre hjemmeinnredningsprodukter. Plus, vi er ferdig med barnehagen og jeg snagged en handfull flotte brikker pa Black Friday verdt a dele. Jeg kan ikke vente a dele flere barnehage detaljer nar alle vare brikker kommer inn!

Fortsett a lese.

Nordstrom Black Friday Sale + Mine antrekk pa salg.

Gratulerer med lordag, venner! Hvordan handler alt shopping? Overveldet enna, lol? Jeg har nylig hatt et innlegg som ligner pa dette for Nordstrom Fall Sale, men siden enda flere gjenstander har gatt pa salg til Black Friday (med ytterligere 20% rabatt!), Trodde jeg at jeg ville ha et dedikert innlegg. Jeg har tatt med mine antrekk som er pa salg sammen med andre favoritter fra salget. Normalt finner jeg ikke noe sa bra pa Nordstrom under svart fredag, men i ar er det litt annerledes. Jeg gikk gjennom nesten hele salget og det var sa mange flotte ting merket ned. Noen av mine must-haves inkluderer mine Marc Fisher OTK stovler, min Bernardo jakke i bade glans og matte, min Sarto av Franco Sarto stovler, og disse Halogen cardigans (vanlig og kashmir). Det er fortsatt massevis av nodvendigheter fra juli’s Nordstrom Anniversary Sale, sa hvis du ikke har hentet favorittene dine fra det, v r sikker pa a bla ned for a se hva som fortsatt er tilgjengelig.

Fortsett a lese.

Den beste Black Friday Sales + Outfits pa salg.

Glad svart fredag! Jeg haper dere alle hadde en fantastisk Thanksgiving (og spiste nok til a handle hjertet ditt ut i dag). Hvis du liker meg og bor hjemme for a handle, er dette stedet a v re! Jeg gir deg full oversikt over alle de beste salgene sammen med alle mine antrekk du har sett pa meg som er pa salg. Nesten hele garderoben min er merket ned, sa v r klar til a gjore litt skade. Na til i dag deler jeg nye salg og nye antrekk som er merket ned. Jeg vil ogsa dele alt jeg bestilte pa Black Friday og Cyber Monday neste uke, sa hold deg oppdatert.

Fortsett a lese.

Gratulerer med Thanksgiving + Early Black Friday Sales.

Gratulerer med Thanksgiving, venner! Hva gjor alle pa ferie? Vi gar over til min onkel svigersonns brors hus til middag. Selv om lordag er bursdagen min, har jeg aldri v rt forelsket i denne spesielle ferien. Selv for jeg spiste plantebasert, hatet jeg Thanksgiving mat som et barn. Jeg vet ikke hva det er … ?? Men jeg elsker a v re rundt familie og vi tar det spesielt lett i ar som jeg er nesten 35 uker. Prover a suge i hele nedetiden som mulig.

KJOP POSTEN.

Fortsett a lese.

Shopbop Kjop Mer, Spar Mer Salg Favoritter.

Som lovet, er jeg & # 8217; m tilbake med mine favorittsalg for Shopbop. Jeg gikk gjennom hele nettstedet og smalret det ned for dere. Salg som dette, i lopet av denne tiden av aret kan v re skremmende. Du vil handle for deg selv, men du vet at du bor takle jullisten din. Stol pa meg, jeg foler deg. Men dette salget er en av de beste i aret, sa hvis du ser noen ting for deg selv, sier jeg ga for det. I tillegg selger ting raskt! Heldigvis er denne beretningen veldig budsjettvennlig (bortsett fra bare noen fa ting) og legger opptil 30% avslag, og du kan ikke ga galt. BTW, hvis et element du ser, sier at det er utsolgt i din storrelse, ma du sjekke tilbake senere pa dagen eller til og med de neste dagene. Noen ganger blir ting lagt til folks vogn, men de sjekker aldri ut. Jeg har nettopp scoret 2 ting som dette i gar.

Siden vi er pa salgsemnet, ma du sjekke tilbake tidlig fredag morgen for de beste Black Friday-avtalene!

KJOP POSTEN.

Fortsett a lese.

Shopbop Kjop mer, spar mer salg!

Og akkurat slik har Black Friday Sales startet! Shopbop tilbyr opptil 30% av hele kjopet ditt (nesten alt!) Fra na til sondag med kode MORE17. Disse Shopbop-salgene er min absolutte favoritt. Du ser sjelden alle disse fantastiske merkene pa salg, sa det er den perfekte muligheten til a hoppe pa noen fa onskeliste. Et par ting jeg & # 8217; m eyeing & # 8211; denne sote botteposen, disse stovlene (horte gode ting om disse), og disse frynsene. Nedenfor deler jeg alt i skapet mitt at du har sett meg pa deg som er i salg. Og jeg kommer tilbake i morgen med alle mine favoritter fra salget (bestselgere, essensielle og sesongmessige elementer).

Fortsett a lese.

Holiday Wear: Little Black Dress.

Gledelig mandag! Hvordan var helgen din? Vi tok bilder pa lordag, og jeg jobbet ganske mye hele dagen i gar. Jeg sverger, arbeidslos og hvile kommer snart nok, lol. Jeg ma bare komme igjennom de neste ukene. Den gode nyheten for deg, jeg har noe spennende innhold som kommer deg til Black Friday gjennom Cyber Monday. Dette er forste gang jeg deler et nytt innlegg fredag til mandag (woohoo). Det kommer til a v re sa mange gode tilbud, du vet ikke hva du skal gjore med deg selv, lol. Fortell din mor, soster og bestemor fordi dette er stedet a v re, ha!

Fortsett a lese.

Madewell nye ankomster.

God fredag! Ting har v rt litt vanvittige her og forbereder seg pa Cyber Week. Jeg kan ikke tro det er bare neste uke. Er dere klar? Vil du handle i butikken pa svart fredag? Jeg vet at jeg skal shoppe, men definitivt hjemmefra i sengen. Det er en handfull ting jeg vil ha i ar til barnehagen (ja, fortsatt venter pa a fullfore det) og noen sma gaver til meg selv. Jeg tror det har bare v rt en annen gang jeg har ventet til Cyber Week for a handle … mesteparten av tiden vil de spesielle delene jeg vil ha pa salg for, sa jeg ma aldri vente. Forventningen dreper meg, lol.

Fortsett a lese.

Gensere V r: Favoritt Gensere av sesongen.

Genserv r er offisielt her, og jeg kunne ikke v rt lykkeligere! Jeg har allerede trolig gatt overbord med sa mange nye kjop (oops). Siden jeg vet hvor mye du alle elsker gensere, i dag runder jeg opp noen av mine favoritter og mest slitte stykker for a hjelpe deg med host / vinter shopping. Der er sa mange flotte rimelige alternativer ut akkurat na, pass pa a lese alle mine vurderinger nedenfor.